Verticaal transport tijdens bouwprojecten

Op de bouwplaats is het zaak om bij zware lasten gebruik te maken van verticaal transport om goederenvervoer op een verantwoorde manier uit te voeren.

Assortiment verticaal transport

Als leverancier van steigers, lieren, opbouwliften, ladderliften, aanhangerkranen en aluminium kranen is Vlutters Tools & Safety vertrouwd met hoogte. Alle goederenliften, aluminium kranen en hoogwerkers zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met diverse fabrikanten. Al het materieel wordt servicetechnisch ondersteund. Uiteraard kan iedere lift of kraan in eigen huisstijl worden opgeleverd. Vlutters Tools & Safety levert merken als Geda, Klaas en AMAK. Een opsomming van het leveringsprogramma:

 

 

 

AMAK aluminium kranen

AMAK aluminium kranen

De AMAK kent een groot aanbod in aluminium aanhangerkranen en autokranen. De compacte aanhangerkranen AMAK 25 en AMAK 33 is inzetbaar als telescopische dakdekkerskraan, heeft geen hoogwerkerfunctie. De AMAK 35.3 is hetzelfde type als de 33, maar heeft wel de hoogwerkerfunctie. Het aanbod in AMAK autokranen is groot. Er zijn 5 verschillende autokranen met een ruime keuze aan opties.

Klaas ladderliften

Klaas ladderliften

Hoewel de Klaas Toplight ladderlift werd ontwikkeld als alternatief voor een pannenlift, heeft de Toplight zich tot een allrounder ontwikkeld. Bij een totaalgewicht van slechts 750 kg, een hefvermogen tot 200 kg en een maximum hoogte tot 21 meter, is deze lift een geliefd hulpmiddel in de bouw en bij verhuizingen.
Deze lichtgewicht kan als ongeremde aanhanger met de meeste personenauto’s getrokken worden.
De Klaas Toplight kan als bouwlift maar zeker ook als verhuislift gebruikt worden.

Verkoop en verhuur GEDA acculift en materieel | Vlutters Tools & Safety

Geda acculift

De GEDA acculift is een compacte ladderlift voor het transport van diversen materialen. Deze ladderlift is snel, efficiënt en draadloos. De accu opbouwlift gaat tot wel 10 meter hoogte en is al vanaf de eerste verdieping inzetbaar. De acculift wordt opgebouwd uit ladderelementen van 4500 en 2400 mm. Deze ladderdelen zijn ook te gebruiken als reformladder of rechte ladder. Inclusief 10Ah Li-Ion accu en acculader. De acculift is eenvoudig om op te zetten.

Afbeelding

Geda steigerlieren en hijslieren

Steigerlieren zijn een ideaal hulpmiddel voor het transporteren van bouwmaterialen. De GEDA steigerlieren worden eenvoudig onder aan de steiger bevestigd en slechts de lichte zwenkarm wordt boven op de gewenste hoogte aan de steiger aangebracht. Dankzij de passing van een kozijnklem, plafondstempel of vrijstaande driepoot met ballast, kunnen de GEDA steigerlieren bijna overal voor worden ingezet. Alle GEDA lieren zijn voorzien van het CE-markering en voldoen aan de EU-machinerichtlijnen.

Geda opbouwliften verhuur en verkoop | Vlutters Tools & Safety

Geda ladderliften

De Geda ladderliften zijn de ideale schuine transportliften voor alles wat omhoog of omlaag getransporteerd moet worden. De liften wordt opgebouwd uit ladderelementen van 1 en 2 m en hebben eeen snelle montage zonder enig gereedschap. GEDA kent veel hulpstukken zoals een solar plateau, meubelplateau, knikstukken, ladderondersteuning, dakpannenroller, dakonderstel, verrijdbaar wielstel voor handmatig transport en wielstel.
Geda dakpannenverdeler

Geda dakpannenverdeler

Dakpannen en andere zware dakmaterialen wilt u binnen handbereik hebben op het dak, dat maakt het werk wel zo prettig. Daarvoor gebruikt u de GEDA dakpannenverdeler.
De dakpannenverdeler is gemaakt van aluminium en zijn daarom erg licht en handzaam.
De geleiders zijn eenvoudig over de panlatten te schuiven en zorgen ervoor dat singels, leien, dakpannen etc. moeiteloos en zonder de daken te beschadigen kunnen worden aangebracht.

Keuring & onderhoud
Keuring & onderhoud materieel

De service van Vlutters is breed met keuringen, onderhoud en reparaties van materieel. Stilstand moet immers tot een minimum beperkt worden. De reparaties van materieel worden 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgevoerd. Vlutters is BMWT-gecertificeerd waardoor zij voldoet aan de Arbowet om materieel te keuren en onderhouden. Vlutters seint klanten automatisch in wanneer een periodieke keuring of onderhoudsbeurt nodig is. U heeft via een online portal inzicht in alle uitgevoerde werkzaamheden.

Verhuur materieel
Verhuur materieel

Wij helpen u graag de beste keuze te maken bij aanschaf van het materieel voor een specifieke toepassing. Naast de aanschaf, is het huren van materiaal ook mogelijk, zodat een grote investering kan worden uitgesteld of worden voorkomen. Vlutters Tools & Safety kan u volledig ontzorgen, zodat de planning gehaald wordt en de opdrachtgever tevreden is. Bekijk ons verhuuraanbod van dakmachines en materieel en reserveer deze direct voor uw volgende project.

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.