Puin veilig afvoeren

Overal waar bouwpuin, dakbedekking en bulkgoederen op verantwoorde wijze afgevoerd moeten worden zijn stortkokers van Vlutters op hun plaats. De kokers zijn van een sterke kwaliteit kunststof die tegen een stootje kunnen. Het beslag en de accessoires zijn uitgevoerd in metaal en aluminium.

stortkokers

 

Stortkokers flexibel Vlutters kopen

 

Mens en veiligheid

Om goederen weer op verantwoorde wijze van het dak te verwijderen, is verticaal transport de beste keuze. Goederenliften, aluminium kranen en hoogwerkers zijn bij uitstek geschikt om de vakman te ondersteunen en werk te verlichten. Daarnaast zijn er voorzieningen als steigers en lieren om alles weer veilig af te laten dalen van het dak.

verticaal transport

Klimmaterieel daktoetreding Vlutters

Ook ladders en ander klimmateriaal kunnen ingezet worden om het dak te verlaten. Ladders als zijn in alle vormen en maten beschikbaar om het werk makkelijker te maken en efficiënter te laten verlopen. In het arsenaal aan werkgereedschappen mogen ook de telescooplader, reformladder of kooiladder niet ontbreken. Alle ladders moeten stabiel worden opgesteld en aan boven- en onderzijde worden geborgd. De ladder moet zo worden opgesteld dat hij aansluit op de looproutes op het dak.

 

 

Deugdelijk materiaal

Professionals hebben ook persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om veilig van het dak te geraken. Deze PBM’s moeten minimaal één keer per jaar door een deskundigen gekeurd te worden. Gedegen onderhoud en goed gebruik bevorderen de levensduur en effectiviteit van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Keuring & onderhoud

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.