Onbezorgd naar het dak

Bij het werken op hoogte bestaat er risico op valgevaar. Vallen van een onveilige dakvloer of steiger is een van de meest voorkomende risico’s met ernstig letsel of zelfs de dood tot gevolg. Om de veiligheid van werkzaamheden op het dak te garanderen zijn voorzieningen nodig. Met behulp van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E’s) door Vlutters Tools & Safety wordt de veiligheidssituatie op het dak volledig voor u in kaart gebracht en aanbevelingen gedaan.

Meer over veilig werken

 

 

Efficiënt-werken-bouw-ladderlift-vlutters

 

Efficiënt werken op de bouw

Werknemers die elke dag voorwerpen tillen of dragen hebben een grote kans op fysieke klachten. Het is daarom belangrijk om producten en materialen op een verantwoorde wijze te transporteren. Verticaal transport hoort immer bij veilig en efficiënt werken op het allerhoogste niveau. Vlutters Tools & Safety levert en verhuurt hijslieren, GEDA opbouwliften, KLAAS ladderliften, AMAK aluminium aanhangerkranen en autokranen. Vlutters is bovendien BMWT-gecertificeerd waardoor zij voldoet aan de Arbowet om werkmaterieel deskundig te keuren en 24/7 voor u te onderhouden. Vlutters levert een compleet pakket aan diensten en producten om u als professional op een veilige en efficiënte manier te laten werken naar, op en van het dak.

Aanbod materieel

 

 

Word ook veiligheidsspecialist

Gecertificeerde instructeurs bieden gespecialiseerde trainingen aan voor het vakkundig aanbrengen en het juist toepassen van valbeveiligingssystemen, daktoetredingen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). In deze cursussen is er ook aandacht voor de wet- en regelgeving over gezond en veilig werken op daken. Na afloop van de training is de dakverwerker gecertificeerd om de veiligheidsproducten zelf aan te brengen. De instructeurs hebben allen een rijke ervaring in de dakenbranche en kunnen hun praktijkkennis direct overdragen.

Meer over veilig werken

  

  

Veilig werken naar het dak - Veiligheidsspecialist

Advies en ontzorging bij valbeveiliging

Het is aan de gebouweigenaar om te zorgen voor een veilige toegang en werkomgeving bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Vlutters Tools & Safety biedt alle producten voor het veilig werken op, naar en van het dak. Deze komen van pas tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase maar ook bij onderhouds- en herstelwerkzaamheden op zowel platte als hellende daken. Met hun 100 jaar aan ervaring is Vlutters Tools & Safety een gesprekspartner wanneer het aankomt op adviezen om veilig te werken. Of het nu gaat om daktoetreding, werken op het dak of verplaatsen van het dak af. Meer lezen... 

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.