Ontwerpen, installeren en onderhouden projecten met valbeveiliging

Hoe richt je een dak veilig in met valbeveiliging? Vindt u het lastig om een gesprek over veiligheid op hoogte aan te gaan? Of moet het dak jaarlijks worden onderhoud op het gebied van valbeveiliging? U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, schakel Vlutters Tools & Safety in bij uw project om het samen tot een goed einde te brengen. Dit kan bij het begin van het project maar ook in een later stadium. Indien uw onderstaande fases zelf wilt uitvoeren, kunnen wij u daar in ondersteunen en trainen.

  • Veiligheidssituatie in kaart brengen
  • Aanbrengen veiligheidsvoorzieningen
  • Jaarlijks onderhoud

Lees meer over de werkwijze

 

 

Één keurbedrijf voor al het materieel, gereedschappen, valbeveiliging en klimmaterieel

Veel dakdekkers hebben een keuringspartij voor het één en een lokale man voor het ander. Uiteindelijk werken ze met 5 à 6 partijen om al hun materieel te laten keuren en onderhouden. Vlutters is eigenlijk het enige bedrijf in Nederland dat alles voor hellend en plat dak onderhoudt en repareert. Wat dat onderhoud betreft: er is weinig dat Vlutters níet onder handen neemt. Alles wat u gebruikt, of het nou een keuring is van een pbm (persoonlijk beschermingsmiddel), een boormachine, ladders,  een grote ladderlift, brandblussers of een veiligheidssysteem op het dak, u heeft met ons één partij waar u alles kan laten keuren en repareren.

Overzicht diverse keuringen en reparatieservice

 

 

Cursus veilig werken met valbeveiliging

Veilig werken met valbeveiliging vereist behendigheid en discipline. Een goede instructie is daarom op zijn plaats. Onze betrokken en ervaren trainers leren u hoe het hoort en wat de mogelijkheden zijn, zowel in theorie als praktijk.Vlutters biedt u drie verschillende cursussen aan op het gebied van veilig werken op hoogte.

Informatie over de cursus

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.