AMAK aanhangerkranen en autokranen

Goederen kunnen via allerlei soorten transportmiddelen naar het dak gebracht worden. Bij zware lasten wordt gebruik gemaakt van verticaal transport met groot materieel. Vlutters heeft een uitgebreid aanbod in AMAK aanhangerkranen en autokranen, om uw werk gemakkelijker, lichter en efficiënter te laten verlopen.

Assortiment verticaal transport

Als leverancier van steigers, lieren, opbouwliften, ladderliften, aanhangerkranen en aluminium kranen is Vlutters Tools & Safety vertrouwd met hoogte. Alle goederenliften, aluminium kranen en hoogwerkers zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met diverse fabrikanten. Al het materieel wordt servicetechnisch ondersteund. Uiteraard kan iedere lift of kraan in eigen huisstijl worden opgeleverd. Vlutters Tools & Safety levert merken als Geda, Klaas en AMAK. Bekijk hieronder het AMAK leveringsprogramma.

 

 

 

AMAK 25 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 25 aanhangerkraan

De aluminium aanhangerkraan AMAK 25 is eenvoudig en klein, maar zeer sterk. Ze is de ideale hulp bij verbouwingen en dakwerk in woonwijken. De kraan heeft een compacte opstelruimte, middels handmatige afstempelbasis. Eenvoudig te manoeuvreren door hydraulische wielaandrijving en slechts één as. Totaalgewicht is slechts 2,5 ton. Zuinige benzinemotor voor de kraanfunctie. Leverbaar in een RAL-kleur naar wens en te voorzien van folie met eigen logo.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 8,15 x 2,03 x 2,38 m
 • Hijsvermogen: max. 650 kg
 • Haakhoogte: 24 m
 • Stempelbreedte: 3,20 x 4,84 m
AMAK 33 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 33 aanhangerkraan

Telescopische dakdekkerskraan als aanhanger. Kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis, ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie. Nieuwe krachtige en zuinige Kubota dieselmotor. Deze aluminium kraan is eindeloos draaibaar en voorzien van een radiografische-afstandsbesturing met groot display. Alle kraanfuncties functioneren met last. Geen hoogwerkersfunctie.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 9,18 x 2,27 x 2,60 m
 • Hijsvermogen: max 1.500 kg
 • Haakhoogte: 33 m
 • Stempelbreedte: 2.27 - 5.20 m
AMAK 35.3 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 35.3 aanhangerkraan

Telescopische aluminium dakdekkerskraan als aanhanger. Kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis. Voorzien van ASC-besturing en voldoet hiermee aan de strenge veiligheidseisen. Automatische hydraulische afstempeling en eindeloos draaibaar. Kraan heeft een radiografische-afstandsbesturing met grote display. Alle kraanfuncties functioneren met last en zijn te controleren op de diagnose-functie van de kraandisplay. Met hoogwerkersfunctie.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 9,18 x 2,27 x 2,60 m
 • Hijsvermogen: max 1.500 kg
 • Haakhoogte: 33 m
 • Stempelbreedte: 2.27 - 5.20 m
AMAK 60 autokraan - Vlutters

AMAK 60 autokraan

Veelzijdige autokraan, opgebouwd op een Iveco Daily. Bij uitstek geschikt voor inzet in stedelijk gebied, zonder grote afstelplaats. Zowel voor platte als ook voor hellende daken is dit de kraan die u helpt de efficiëntie op de bouwplaats te bevorderen en uw werkzaamheden te verlichten. Inclusief hoogwerkerfunctie. Tegen meerprijs leverbaar op Mitsubishi Fuso 4x4 of Mercedes vrachtwagen met een totaalgewicht van 6,5 ton in de combinatie. Functioneert ook als hoogwerker.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting: 8,15 x 2,03 x 2,38 m
 • Hijsvermogen: max. 1.800 kg
 • Haakhoogte: 31,5 m
 • Stempelbreedte min: 3 x 5,49 m
AMAK 75 aluminium autokraan - Vlutters

AMAK 75 autokraan

Deze autokraan is opgebouwd op een DAF 7.49 T vrachtwagen of op een vierwiel aangedreven Mitsubishi Fuso. De kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis, is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie. De kraan is voorzien van een PTO aandrijfconcept en voldoet hiermee aan de strenge veiligheidseisen. De manbak is zonder werktuig snel en snel en eenvoudig te monteren. Functioneert ook als hoogwerker.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 9,55 x 2,55 x 3,61 m
 • Hijsvermogen: max. 3.000 kg
 • Haakhoogte: 34 m
 • Stempelbreedte: 3,2 x 5,27 m
AMAK 120 autokraan - Vlutters

AMAK 120 autokraan

Deze aluminium autokraan is gebouwd op een MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische afstempelbasis, is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie. De AMAK 120 is voorzien van een PTO aandrijfconcept en voldoet hiermee aan de strenge veiligheidseisen. Functioneert ook als hoogwerker.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 10,35 x 2,55 x 3,75 m
 • Hijsvermogen: max 3.500 kg
 • Haakhoogte: 40 m
 • Stempelbreedte: 2,6 x 5,2 m
AMAK 160 autokraan - Vlutters

AMAK 160 autokraan

AMAK 160 is één van de sterkste autokranen uit de AMAK-serie. De AMAK 160 autokraan kan naar wens gebouwd worden op een Mercedes of MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische afstempelbasis, is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en is voorzien van een volhydraulisch aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zijdelings heeft deze kraan een zeer groot bereik. In slecht 5 minuten om te bouwen naar hoogwerker. Ook leverbaar in hybride functie.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 10,81 x 2,55 x 3,94 m
 • Hijsvermogen: max 5.000 kg
 • Haakhoogte: 40 m
 • Stempelbreedte: 2,95 x 5,5 m
Assortiment materieel verticaal transport - ladderliften - opbouwliften - goederenliften - Vlutters

AMAK 170 autokraan

Vlutters Tools & Safety introduceert de nieuwe AMAK 170 autokraan: door een zeer goed uitgebalanceerd chassis kan deze autokraan een hijshoogte van 41 meter en een hijsvermogen van 5.000 kilo bereiken. Natuurlijk ook leverbaar in hybride uitvoering tbv stikstof reductie op de bouwplaats.

Tevens exclusief voor Vlutters als mobiel ankerpunt inzetbaar volgens EN795A. Zoals altijd bij AMAK draaiend op de pto-as van de vrachtwagen en dus weinig geluidshinder en een stuk minder onderhoud.

AMAK 180 aluminium autokraan - Vlutters

AMAK 180 autokraan

De sterkste kraan uit de AMAK-serie. Gebouwd op een MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische op afstempelbasis, is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en voorzien van een volhydraulisch aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Dankzij de compacte afmetingen, een 2-assige chassis en een totale lengte van slechts 11,52m komt hij op de bouwplaats waar andere kranen van deze prestatieklasse niet kunnen rijden! Ook leverbaar in hybride functie.

 

 

Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 11,52 x 2,54 x 3,99 m
 • Hijsvermogen: max. 6.000 kg
 • Haakhoogte: 50 m
 • Stempelbreedte: 3,08 - 5,48 m
Assortiment materieel verticaal transport - ladderliften - opbouwliften - goederenliften - Vlutters

Assortiment materieel

Vlutters kent een groot aanbod in materieel, om u als professional op een veilige en efficiënte manier te laten werken naar, op en van het dak. Bij het brengen van zware goederen naar het dak levert het gebruik van lieren en goederenliften uiteindelijk tijdswinst, kan al het werk met minder manschappen gedaan worden en vraagt minder fysieke inspanning. Kortom het inzetten van materieel kan u tijd en kosten besparen.

 

Iets kleiners in gedachten zoals een opbouwlift? Vlutters Tools & Safety kent ook een divers assortiment ladderliften, opbouwliften en hijslieren:

 

Alles om u als professional op een veilige en efficiënte manier te laten werken naar, op en van het dak.

Betrouwbaar advies

Wij helpen u graag de beste keuze te maken bij aanschaf van het materieel voor een specifieke toepassing. Vlutters Tools & Safety kan u volledig ontzorgen zodat de planning gehaald wordt en de opdrachtgever tevreden is.

 

Verhuur materieel

Wij helpen u graag de beste keuze te maken bij aanschaf van het materieel voor een specifieke toepassing. Naast de aanschaf, is het huren van materiaal ook mogelijk, zodat een grote investering kan worden uitgesteld of worden voorkomen. Vlutters Tools & Safety kan u volledig ontzorgen, zodat de planning gehaald wordt en de opdrachtgever tevreden is. Bekijk ons verhuuraanbod van dakmachines en materieel en reserveer deze direct voor uw volgende project.

 

 

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.