AMAK aluminium aanhangerkranen en autokranen

Goederen kunnen via allerlei soorten transportmiddelen naar het dak gebracht worden. Bij zware lasten wordt gebruik gemaakt van verticaal transport met groot materieel. Vlutters heeft een uitgebreid aanbod in AMAK aanhangerkranen en autokranen, om uw werk gemakkelijker, lichter en efficiënter te laten verlopen.

Assortiment verticaal transport

Als leverancier van steigers, lieren, opbouwliften, ladderliften, aanhangerkranen en aluminium kranen is Vlutters Tools & Safety vertrouwd met hoogte. Alle goederenliften, aluminium kranen en hoogwerkers zijn afgestemd op de nieuwste gebruikerseisen en ontwikkeld in samenwerking met diverse fabrikanten. Al het materieel wordt servicetechnisch ondersteund. Uiteraard kan iedere lift of kraan in eigen huisstijl worden opgeleverd. Vlutters Tools & Safety levert merken als Geda, Klaas en AMAK. Bekijk hieronder het AMAK leveringsprogramma.

 

 

 

AMAK 25 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 25 aanhangerkraan

De AMAK 25 is eenvoudig en klein, maar zeer sterke aluminium aanhangerkraan!
De ideale hulp bij verbouwingen en dakwerk in woonwijken is de AMAK 25. Heeft een compacte opstelruimte middels handmatige afstempelbasis. Eenvoudig te manoeuvreren door hydraulische wielaandrijving en slechts één as. Totaalgewicht is slechts 2,5 ton. Zuinige benzinemotor voor de kraanfunctie. Leverbaar in een RAL-kleur naar wens en te voorzien van folie met eigen logo.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 8,15 x 2,03 x 2,38 m
 • Hijsvermogen: max. 650 kg
 • Haakhoogte: 24 m
 • Stempelbreedte: 3,20 x 4,84 m
 • Totaalgewicht: 2,5 t
AMAK 33 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 33 aanhangerkraan

AMAK 33: de aluminium aanhangerkraan. Telescopische dakdekkerskraan als aanhanger. Geen hoogwerkerfunctie. De kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie. Nieuwe krachtige en zuinige Kubota dieselmotor. Deze aluminium kraan is eindeloos draaibaar en voorzien van een radiografische-afstandsbesturing met grote display. Alle kraanfuncties functioneren met last.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 9,18 x 2,27 x 2,60 m
 • Hijsvermogen: max 1.500 kg
 • Haakhoogte: 33 m
 • Stempelbreedte: 2.27 - 5.20 m

 

AMAK 35.3 aanhangerkraan - Vlutters

AMAK 35.3 aanhangerkraan

AMAK 35.3 is een telescopische aluminium dakdekkerskraan. Te gebruiken als aanhanger met hoogwerkerfunctie en volledige automatische hydraulische afstempeling. De kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis is voorzien van ASC-besturing, waardoor ze voldoet aan de strenge veiligheidseisen. Deze gebruiksvriendelijke aluminium kraan is eindeloos draaibaar en voorzien van een radiografische-afstandsbesturing met grote display. Alle kraanfuncties functioneren met last en zijn te controleren op de diagnose-functie van de kraandisplay.

Technische specificaties:

 • Afmeting voertuig: 9,18 x 2,27 x 2,60 m
 • Hijsvermogen: max 1.500 kg
 • Haakhoogte: 33 m
 • Stempelbreedte: 2.27 - 5.20 m
AMAK 60 autokraan - Vlutters

AMAK 60 autokraan

AMAK 60 is een veelzijdige autokraan. Wordt opgebouwd op een Iveco Daily. Er kan ook gekozen worden voor een Mercedes of vierwiel aangedreven Mitsubishi Fuso, met een totaalgewicht van 6,5 ton in de combinatie. Bij uitstek geschikt voor inzet in stedelijk gebied zonder grote afstelplaats. Zowel voor platte als ook voor hellende daken is dit de kraan die u helpt de efficiëntie op de bouwplaats te bevorderen en uw werkzaamheden te verlichten. Inclusief hoogwerkerfunctie. Tegen meerprijs leverbaar op Mitsubishi Fuso 4x4 of Mercedes vrachtwagen.


Technische specificaties:

 • Afmeting: 8,15 x 2,03 x 2,38 m
 • Hijsvermogen: max. 1.800 kg
 • Haakhoogte: 31,5 m
 • Stempelbreedte min: 3 x 5,49 m
AMAK 75 aluminium autokraan - Vlutters

AMAK 75 autokraan

AMAK 75 is de autokraan met hoogwerkerfunctie. Gebouwd op een DAF 7.49 T vrachtwagen (en desgewenst op vierwiel aangedreven Mitsubishi Fuso). De kraan met volhydraulische knikarm en afstempelbasis is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en is voorzien van een PTO aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strenge veiligheidseisen.
Functioneert ook als hoogwerker.
De manbak is zonder werktuig snel en eenvoudig te monteren.

 

Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 9,55 x 2,55 x 3,61 m
 • Hijsvermogen: max. 3.000 kg
 • Haakhoogte: 34 m
 • Stempelbreedte: 3,2 x 5,27 m
AMAK 120 autokraan - Vlutters

AMAK 120 autokraan

AMAK 120 is de autokraan gebouwd op een MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische afstempelbasis is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en is voorzien van een PTO aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strenge veiligheidseisen.
Functioneert ook als hoogwerker.

 

 
Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 10,35 x 2,55 x 3,75 m
 • Hijsvermogen: max 3.500 kg
 • Haakhoogte: 40 m
 • Stempelbreedte: 2,6 x 5,2 m
AMAK 160 autokraan - Vlutters

AMAK 160 autokraan

AMAK 160 is één van de sterkste autokranen uit de AMAK-serie. De AMAK 160 autokraan kan naar wens gebouwd worden op een Mercedes of MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische afstempelbasis is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en is voorzien van een volhydraulisch aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zijdelings heeft deze kraan een zeer groot bereik. In slecht 5 minuten om te bouwen naar hoogwerker. De AMAK 160 autokraan is ook leverbaar in hybride functie.


Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 10,81 x 2,55 x 3,94 m
 • Hijsvermogen: max 5.000 kg
 • Haakhoogte: 40 m
 • Stempelbreedte: 2,95 x 5,5 m
AMAK 180 aluminium autokraan - Vlutters

AMAK 180 autokraan

AMAK 180 autokraan is de sterkste kraan uit de AMAK-serie. Gebouwd op een MAN vrachtwagen. De kraan met volhydraulische knikarm en een automatische volhydraulische afstempelbasis is ontwikkeld en vervaardigd met vakkundige precisie en is voorzien van een volhydraulisch aandrijfconcept, waardoor ze voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Dankzij zijn compacte afmetingen, een 2-assige chassis en een totale lengte van slechts 11,52 m komt hij op de bouwplaats waar andere kranen van deze prestatieklasse niet kunnen rijden! Overigens is de AMAK 180 autokraan ook leverbaar in hybride functie.

Technische specificaties:

 • Afmeting (lxbxh): 11,52 x 2,54 x 3,99 m
 • Hijsvermogen: max. 6.000 kg
 • Haakhoogte: 50 m
 • Stempelbreedte: 3,08 - 5,48 m
Assortiment materieel verticaal transport - ladderliften - opbouwliften - goederenliften - Vlutters

Assortiment materieel

Vlutters kent een groot aanbod in materieel, om u als professional op een veilige en efficiënte manier te laten werken naar, op en van het dak. Bij het brengen van zware goederen naar het dak levert het gebruik van lieren en goederenliften uiteindelijk tijdswinst, kan al het werk met minder manschappen gedaan worden en vraagt minder fysieke inspanning. Kortom het inzetten van materieel kan u tijd en kosten besparen.

 

Iets kleiners in gedachten zoals een opbouwlift? Vlutters Tools & Safety kent ook een divers assortiment ladderliften, opbouwliften en hijslieren:

 

Alles om u als professional op een veilige en efficiënte manier te laten werken naar, op en van het dak.

Beste servicediensten

De service van Vlutters Tools & Safety omvat een breed pakket met de keuring, onderhoud en reparaties van veiligheidsmiddelen, dakapparatuur en materieel.Het credo ‘tijd is geld’ is van toepassing en stilstand moet dan ook tot een minimum beperkt worden.

De reparaties van materieel worden 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgevoerd. Meerdere servicewagens zijn beschikbaar in de gehele Benelux. Vlutters Tools & Safety is BMWT-gecertificeerd waardoor zij voldoet aan de Arbowet om materieel deskundig te keuren en onderhouden. Regelmatige onderhoudsbeurten en verplichte keuringen voorkomen problemen.

Vlutters Tools & Safety heeft een systeem om klanten automatisch in te seinen wanneer een periodieke keuring of onderhoudsbeurt nodig is. Daarnaast hebben klanten inzicht via een online portal in alle uitgevoerde werkzaamheden.

Vlutters--onderhoud-technische-dienst-reparatie

Betrouwbaar advies

Wij helpen u graag de beste keuze te maken bij aanschaf van het materieel voor een specifieke toepassing. Vlutters Tools & Safety kan u volledig ontzorgen zodat de planning gehaald wordt en de opdrachtgever tevreden is.

 

Verhuur materieel

Naast de aanschaf, is het huren van materiaal ook mogelijk, zodat een grote investering kan worden uitgesteld. Neem contact op voor het actuele verhuur aanbod.

 

 

Behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud?

Ga geheel vrijblijvend het gesprek aan, we helpen u graag bij uw hoogte vraagstukken.