Veel dakdekkers hebben een keuringspartij voor het één en een lokale man voor het ander. Uiteindelijk werken ze met 5 à 6 partijen om al hun materieel in te kopen, te laten keuren en te onderhouden. Vlutters Tools & Safety is het enige bedrijf in Nederland dat álles voor hellend en plat dak zelf onderhoudt en repareert. Meer weten over de bijzondere alles-in-één-service van Vlutters Tools & Safety? U leest het in ons uitgebreide artikel.

De beste onderhoudsservice van Vlutters Tools & Safety

Eén bedrijf voor de inkoop en het onderhoud van al uw (klim)materiaal, gereedschappen en verticaal transport. Hoeveel tijd zal dat schelen? Onderhoud en inspectie van uw materieel en gereedschappen is namelijk iets dat er vaak bij inschiet: het is vaak druk en er zijn altijd wel urgentere zaken die gedaan moeten worden.

Maar het tijdig onderhouden en repareren van uw materieel is van cruciaal belang voor uw veiligheid én voor de portemonnee. Met jaarlijks onderhoud wordt de levensduur van uw materieel en gereedschappen verlengd en stilstand tot een minimum beperkt.

Vlutters Tools & Safety: uw fullservicepartner

Vlutters neemt nagenoeg álles onder handen wat betreft onderhoud en keuring. Van PBM, ladders, liften, kranen, brandblussers, elektrisch gereedschap, daksnijders tot lasautomaten. Met ons heeft u één partij waar u alles kunt laten keuren en repareren. 

Vlutters heeft onder de Soprema-vlag een landelijke dekking. “De Soprema-vestigingen zijn voor de dakdekker de ingang. Hij kan ervoor kiezen om zijn materieel naar de betreffende vestiging te brengen of het naar Oldenzaal of Zwijndrecht te sturen. Maar we hebben ook vijf bussen met servicemonteurs die bij de klanten zelf komen voor onderhoud.”

Volledige ontzorging door Vlutters Tools & Safety

In het geval er materieel door keuring tijdelijk niet beschikbaar is, heeft Vlutters een uitgebreide verhuurvloot van 90 dakgerelateerde machines en kan de dakdekker een leen- of huurmachine krijgen.

Kortom: wij helpen u graag! Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zijn vakkundig opgeleid, hebben jarenlange ervaring en met vijf mobiele werkplaatsen zijn we altijd in de buurt. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze website en lees alles over de onderhoudsservice en verhuurservice van Vlutters. Bij vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Deel dit bericht: