Emissievrij werken op de bouwplaats is het hotste item in de bouwwereld op dit moment. Als bedrijf of ondernemer is het belangrijk slimme investeringen te overwegen die leiden tot stikstofvrij werken op de werkplaats. Vlutters Tools & Safety helpt je daarbij en introduceert een nieuwe lijn E-kranen en E-liften. Ontdek onze elektrische ladderliften en kranen en draag ook bij aan een groenere toekomst.

Stikstofvrij werken – een belangrijke stap in duurzaamheid

Het verminderen van stikstofuitstoot is een cruciale stap om de impact van de bouw- en industriële sector op het milieu te verminderen. Vlutters Tools & Safety erkent dit belang en heeft zich ten doel gesteld om stikstofvrij werken mogelijk te maken. Een van de voornaamste aandachtspunten hierin zijn onze duurzame vervangers voor machines met verbrandingsmotoren, zoals onze elektrische ladderliften en kranen. Door te investeren in elektrische alternatieven en hybride functies, kun jij als klant van Vlutters Tools & Safety je projecten uitvoeren met minimale stikstofuitstoot.

Elektrische ladderliften: efficiëntie en milieuvriendelijkheid

Traditionele ladderliften met verbrandingsmotoren zijn vaak een bron van stikstofuitstoot op bouwplaatsen. Vlutters Tools & Safety biedt daarom nu ook elektrische ladderliften aan, die niet alleen emissievrij zijn, maar ook efficiënter werken. Deze elektrische liften zorgen voor minder geluidsoverlast, verbruiken minder energie én zijn op de lange termijn kosteneffectiever. Wanneer je voor deze duurzame optie kiest, draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar geniet je ook van verbeterde prestaties en besparingen op brandstofkosten.

De hybride kranen van Vlutters Tools & Safety

Ook aanhangerkranen en autokranen zijn essentieel voor talloze bouwprojecten, maar hun verbrandingsmotoren dragen helaas bij aan de uitstoot van stikstof. Bij Vlutters Tools & Safety begrijpen we dat je niet wilt inboeten aan kracht en prestaties bij het kiezen voor een milieuvriendelijkere optie. Daarom bieden we hybride kranen aan, die de mogelijkheid bieden om zowel op stroom als op traditionele brandstof te werken. Deze flexibiliteit stelt je in staat om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan je projectbehoeften, terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren.

De toekomst is elektrisch: volledig elektrische aanhangerkraan

Bij Vlutters Tools & Safety blijft innovatie niet stilstaan. Met trots brengen we binnenkort de eerste volledig elektrische aanhangerkraan voor AMAK op de markt. Deze baanbrekende machine is uitgerust met een krachtige accu, waardoor de kraan meerdere dagen kan draaien zonder bij te laden. Deze ontwikkeling betekent een enorme sprong voorwaarts in de richting van een stikstofvrije toekomst in de bouwsector.

Investeren in duurzaamheid bij Vlutters Tools & Safety

Vlutters Tools & Safety neemt het voortouw in de sector door te investeren in stikstofvrij werken en het aanbieden van elektrische en hybride alternatieven voor machines met verbrandingsmotoren. Wanneer je als klant kiest voor deze duurzame opties, draag je bij aan een groenere toekomst en geniet je van efficiëntie, verbeterde prestaties en kostenbesparingen. Als we allemaal streven naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu, kunnen we samen een positieve impact maken op de wereld om ons heen. Bij Vlutters Tools & Safety geloven we dat de toekomst elektrisch is, en moedigen we slimme investeringen in elektrische liften, kranen en andere machines aan.

Ben je (nog) niet in staat om een grote investering te doen? Bekijk dan ook eens onze verhuuropties. Wij helpen je graag bij het maken van een duurzame keuze.

Deel dit bericht: