Het gemak van AMAK aanhangerkranen in de solarbranche

Nederland wordt steeds duurzamer. De toename van zonnepanelen wordt echt zichtbaar op daken en de vraag naar groenere en duurzamere oplossingen neemt steeds meer toe. Vlutters Tools & Safety houdt zich hier dan ook dagelijks mee bezig. Hoe kan het beter, duurzamer én efficiënter? Wij introduceren u: onze AMAK aanhangerkranen: dé aanhangerkranen in de solarbranche.

De verschillende AMAK aanhangerkranen van Vlutters Tools & Safety

Plaatst u tegenwoordig ook aan de lopende band zonnepanelen? Bent u het zat om iedere keer uw opbouwlift of ladderlift te verplaatsen? En lijkt het u geweldig om in één moeite een heel woningblok te kunnen voorzien van zonnepanelen?

Dan bieden de AMAK aanhangerkranen dé oplossing. Met deze aanhangerkraan kunt u in één keer twee kanten van het dak beslaan. Bovendien is het in- en uitklappen van de kranen slechts vijf minuten werk. Zo gepiept dus!

Vlutters helpt u om uw werk naar een hoger niveau te tillen. Letterlijk. Het plaatsen van zonnepanelen wordt gemakkelijker, lichter en efficiënter met de AMAK aanhangerkranen.

De verschillende AMAK aanhangerkranen die wij bij Vlutters Tools & Safety aanbieden zijn de:


Welke kraan het best binnen uw organisatie past, is afhankelijk van het doeleinde. Wij voorzien u hierin graag van de beste adviezen op maat.

Waarom ook u AMAK aanhangerkranen in de solarbranche in wilt zetten

Waar autokranen en andere aanhangerkranen vaak niet of moeilijk te verplaatsen zijn, zijn de lichtgewichte aluminium aanhangerkranen van AMAK eenvoudig te manoeuvreren. Dit komt onder andere door de hydraulische wielaandrijving en doordat ze slechts één as hebben. Daarbij hebben de aanhangerkranen een compacte opstelruimte.

Wij hebben alle voordelen van de AMAK aanhangerkranen voor u op een rijtje gezet:

  • Gewicht slechts 3,5 ton. Een rijbewijs voor auto (BE) met aanhanger volstaat.

  • Enorme wendbaarheid. De kraan is eindeloos draaibaar en voorzien van een radiografische-afstandsbesturing met grote display.

  • Makkelijk te verplaatsen tussen locaties: aankoppelen en wegrijden!

  • Geen opbouwlift of ladder meer nodig. Met een aanhangerkraan van AMAK kunt u twee kanten van het dak beslaan; in- en uitklappen is slechts vijf minuten werk.

  • Ergonomisch. De fysieke arbeid is nihil. U hoeft geen loeizware stellingen meer op te bouwen of te sjouwen met zwaar gereedschap: de Amak aanhangerkraan maakt uw werk sneller en biedt een enorme arbeidsverlichting voor uw personeel .

Kortom: de AMAK aanhangerkranen van Vlutters Tools & Safety zijn hét ideale hulpmiddel voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wilt u meer weten over de AMAK aanhangerkranen en hoe u deze het beste binnen uw eigen organisatie kunt inzetten? Neem dan eens een kijkje op onze website bij ons aanbod van AMAK aanhangerkranen. U kunt de AMAK aanhangerkranen ook huren bij Vlutters Tools & Safety. Lees meer over de verhuurservice van Vlutters op onze website.

Deel dit bericht: