Let op: Om de veiligheid van bezoekers en exposanten te bewaren, naar aanleiding van de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19),  is deze beurs verplaatst naar maandag 7 september t/m woensdag 9 september. Als u reeds een ticket besteld heeft, blijft deze gewoon geldig. Meer informatie over deze wijziging vindt u op de website van Solar Solutions International

Veilig werken op, van en naar het dak, is voor veel opdrachtgevers een harde eis. In de praktijk blijkt snelheid de boventoon te voeren. Ook in de installatiebranche, wanneer het gaat om het plaatsen van zonnepanelen, zien we de snelheid terugkomen. Hoe sneller de zonnepanelen op het dak liggen hoe eerder er een natuurlijk steentje bijgedragen kan worden aan duurzame energie.

Zonnepanelen veilig plaatsen

Maar hoe zit dat met veiligheid en het plaatsen van zonnepanelen? Het dakoppervlak kan maar één keer gebruikt worden. Dus of er komt een rij zonnepanelen of er komt valbeveiliging. Vlutters Tools & Safety biedt hierin de oplossing. De meest optimale manier voor het creëren van veiligheid in combinatie met snelheid presenteren we graag. Van 7 t/m 9 september staan we voor u klaar op de internationale beurs Solar Solutions in Expo Haarlemmermeer.

Bezoek onze stand op Solar Solutions!

Bent u nieuwsgiering naar de oplossingen van Vlutters Tools & Safety, op het gebied van hellende daken en platte daken? Of het nu gaat om permanente valbeveiling, ankerpunten, ladderliften of persoonlijke beschermingsmiddelen: u kunt met al uw vragen terecht op stand K12. Ons team staat voor u klaar!

Schrijf u direct in en bezoek gratis de meest innovatieve Solar beurs. Gebruik bij uw registratie code 'VLUTTERS' voor gratis toegang tot Solar Solutions International.  Laat na uw gesprek met John van der Haak, Christian van Teteringen of Jasper Tijhuis uw visitekaartje achter en maak zelfs kans op een bouwradio op zonne-energie.

Zien we u op 7 t/m 9 september op stand K12? Tot dan!

Meld u nu aan!

Deel dit bericht: