Vlutters Tools & Safety mag een nieuwe dakmachine introduceren in ons verhuurassortiment: de Mini Mammoet! Om dakdekkers het zware, fysieke werk te besparen is de Mini Mammoet ontwikkeld. Deze machine is licht van gewicht maar toch een zwaargewicht. De Mini Mammoet is het kleine broertje van een grote wegenbouwmachine. De afgelopen maanden is hij getest bij diverse projecten als automatische dakdekmachine.

 Mini Mammoet dakdekmachine te huur | Vlutters Tools & Safety

De voordelen van de Mini Mammoet

De Mini Mammoet neemt het zware werk uit handen van de dakdekker. De Mini-Mammoet beweegt zichzelf elektrisch voort, rolt zelf het materiaal af en verhit het in één keer over de hele breedte (met propaan, zuinig in verbruik), waarna de machine het gelegde materiaal aanduwt met een brede rode roller. Zo worden luchtbellen voorkomen. De Mini-Mammoet kan rollen aan van 1 meter breed, met een maximale lengte van 10 meter. Daardoor is het mogelijk om 800 m² per dag te verwerken! Het apparaat is makkelijk mee te nemen in een bus of aanhanger. De stroomvoorziening gebeurt met een generator op de machine zelf. Daardoor is de dakdekker onafhankelijk. Het werk wordt met de Mini Mammoet sneller en efficiënter uitgevoerd. 

 

Specificaties Mini Mammoet

  • Sneller en efficiënter werken
  • Mogelijk voor rollen van 1 m breed, 10 m lengte
  • 800 m² per dag
  • Zuinig in verbruik dankzij propaangas
  • Te huur voor € 350,00 per dag met opstarthulp (exclusief bezorg- en huurkosten 

 

Mini Mammoet in uitvoering

In onderstaande video laat Dolfsma zien hoe de Mini-Mammoet werkt:

 

Dakmaterieel en dakmachines huren

Met het verhuurassortiment van Vlutters kunt u eenvoudig diverse dakmachines en dakmaterieel huren. Van ladderlift, tot lasautomaat: huren kan eenvoudig en snel bij Vlutters!

Bekijk onze verhuurservice

Deel dit bericht: