Geda ladderlift is de ideale schuine transportlift voor alles wat omhoog of omlaag getransporteerd moet worden. Het basisapparaat bestaat uit een lichtgewicht aluminium lierbok, slede met valveiligheid, voetstuk, kopstuk, boven- en beneden automatisch werkende afslag, slappe kabelbeveiliging en afstandsbediening. Snelle montage zonder enig gereedschap. De lift wordt opgebouwd uit ladderelementen van 1 en 2 meter. 

 

Eigenschappen GEDA ladderliften

200 Standard 250 Comfort Fixlift 250
Capaciteit 200 kg 250 kg 250 kg
Hefsnelheid 25 m / min. 30 m / min. 19-38 m / min.
Max. masthoogte max. 20 m max. 20 m max. 20 m
Aandrijving
230 V
1 kW / 50 Hz 1,3 kW / 50 Hz 0,6-1,2 kW / 50 Hz

 

Inclusief veel toebehoren

Vario plateau, solar plateau, groot transport meubelplateau, knikstuk, knikstuk met lange en korte zijde voor optimale afstemming bij de dakrand, ladderondersteuning, dakpannenroller, dakonderstel, verrijdbaar wielstel voor handmatig transport, wielstel met wielvergrendeling.

 

Geda Comfort 250 ladderlift
Geda Comfort 250

Geda Comfort 250 ladderlift opgevouwen
Geda Comfort 250 opgevouwen
Geda ladderlift solarplateau
Geda ladderlift met solarplateau
Geda accu ladderlift
Geda Accu ladderlift

 

 

GEDA Solarlift

De Geda ladderliften zijn ook geschikt om zonnepanelen het dak op te krijgen. Met het hulpstuk genaamd solar plateau zijn de Geda ladderliften direct om te bouwen. Let wel de masthoogte gaat naar een maximale hoogte van 19 meter.

 

Geda Accu ladderlift

Snel, efficiënt en ergonomisch. Een accu opbouwlift tot maximaal 10 meter hoogte en al vanaf de eerste verdieping inzetbaar. Hefvermogen 120 kg, hefsnelheid 15m/min, accu 24V/10Ah EN acculader 3.0A. Wordt opgebouwd uit ladderelementen 4500 en 2400 mm, deze ladderdelen zijn ook te gebruiken als reform- of rechte ladder.

 

Eigenschappen Accu ladderlift

Accu Ladderlift
Capaciteit 120 kg
Hefsnelheid 15 m / min.
Max. masthoogte max. 10 m
Aandrijving 24V/10Ah Li-Ion accu
en acculader 3.0A

 

Onderhoud & keuringen

Onderhoudsbeurten en jaarlijkse keuring voorkomen problemen. Vlutters Tools & Safety heeft een online systeem om u automatisch in te seinen wanneer een periodieke keuring of onderhoudsbeurt nodig is. Daarnaast heeft u als klant inzicht via een online portal in alle uitgevoerde werkzaamheden.

De service van Vlutters Tools & Safety omvat een breed pakket met de keuring, onderhoud en reparaties van veiligheidsmiddelen, dakapparatuur en materieel. Het credo 'tijd is geld' is van toepassing en stilstand moet dan ook tot een minimum beperkt worden. De reparaties van materieel worden 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgevoerd. Meerdere servicewagens zijn beschikbaar in de gehele Benelux.
Vlutters Tools & Safety is BMWT-gecertificeerd waardoor zij voldoet aan de Arbowet om werkmaterieel deskundig te keuren en onderhouden. 

Deel dit bericht: