Als professioneel dakdekker kun je niet zonder handgereedschap van goede kwaliteit. Maar waar vind je dat? Juist, bij Vlutters Tools & Safety. Wist je namelijk dat wij op elke Soprema-vestiging een praktische wand hebben ingericht met daarop het allerbeste gereedschap? En dat we de producten ook bij je bezorgen? Ontdek nu meer over deze mogelijkheden!

Handgereedschap voor elk budget

In maar liefst 15 Soprema Centers door heel Nederland vind je een wand met daarop al onze hardlopers in handgereedschap. Heb je een speciaal mes nodig? Zoek je een hamer, brander of aandrukrol? Haal het van de wand, reken meteen af en je kunt weer snel aan de slag. En het mooiste is: voor elk budget hebben we handgereedschap van goede kwaliteit klaarliggen. Bij ons slaag je dus altijd!

Veiligheidsproducten? Ook die vind je bij Vlutters

Ontdek ook de allerbeste producten om veilig op het dak te werken. Denk bijvoorbeeld aan helmen, harnasgordels, gehoorbeschermers, veiligheidsbrillen of ladderborgriemen. Ook voor deze producten geldt dat je altijd slaagt tegen een prijs die jij voor ogen hebt.

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Wat je aan de wand vindt, is maar een kleine greep uit ons assortiment. Kun je het gewenste product niet vinden op onze vestiging? Bestellen via onze webshop is ook mogelijk. We bezorgen het product gewoon bij je bedrijf of projectadres: dat is pas handig!

Ervaar het gemak van onze verkoopwagens

Heb je met spoed iets nodig en kun je niet naar onze vestiging komen? Vraag ons dan om jouw gewenste product te bezorgen. Vlutters Tools & Safety rijdt namelijk door heel Nederland met goed ingerichte verkoopwagens. Onze chauffeurs hebben veel vakkennis en zijn goed op de hoogte van de laatste en beste producten. En ja, wat je bij ons normaal gesproken in de vestigingen vindt, vind je ook in onze wagens. Misschien ontdek je zelfs wel meer nuttige, kwalitatieve producten!

Altijd en overal een uitgebreid assortiment in dakdekkers gereedschap

Vlutters Tools & Safety is al jaren één van de sterkste spelers in het verstrekken van kwalitatieve producten voor de dakenbranche. Het is onze missie om jou te voorzien van het beste handgereedschap en beveiligingsmateriaal. Bezoek snel één van de Soprema Centers of bestel via onze webshop. Liever een verkoopwagen voor de deur? Neem contact op en wij leveren in een oogwenk al jouw gewenste producten.

Deel dit bericht: