Toen bijna veertig jaar geleden de Vlutters stortkoker werd ontworpen, hadden we geen idee dat we deze vandaag de dag wereldwijd zouden tegenkomen. De stortkokers van Vlutters Tools & Safetyzijn sterk, flexibel en multi-inzetbaar. Lees meer over de stortkokers van Vlutters en waarom deze niet mag ontbreken tijdens uw (ver)bouwproject.

Stortkokers van Vlutters Tools & Safety

Waar gehakt wordt, vallen spaanders – en waar verbouwd wordt, is een hoop bouwpuin. Vlutters Tools & Safety ontwierp de stortkoker zodat bouwpuin op een verantwoorde wijze het dak kan verlaten. Bouwpuin is afval dat bestaat uit verschillende elementen: van losse brokstukken beton, bakstenen en dakpannen tot hout en grofvuil. De stortkokers moesten dus wel tegen een stootje kunnen.

De speciaal ontwikkelde kunststof van de stortkokers kan niet scheuren en zorgt voor geluidsdemping tijdens het lozen van puin. Het beslag en de accessoires zijn uitgevoerd in duurzaam metaal en aluminium. Door deze doordachte materiaalkeus zijn Vlutters stortkokers nagenoeg onverwoestbaar en goed voor een lang en onderhoudsvrij leven.

Verschillende toepassingen van de stortkokers

Het stortkokersysteem van Vlutters bestaat uit standaard kokers en speciale stortkokers met zij-inworp. Door de kokers te combineren kan vanaf verschillende verdiepingen gelijktijdig via één systeem worden gestort. Dankzij het lage gewicht van de kokers en handige hulpmiddelen is het ophangen van meerdere stortkokers in een kwestie van minuten gefixt.

De zijstortopeningen kunnen met behulp van de kettingen op precies de juiste plaats bevestigd worden; de kokers worden onderling verbonden met twee gegalvaniseerde stalen kettingen. De maximale lengte van een serie stortkokers is ongeveer 40 meter. Bij grotere werkhoogte dient een combinatie van meerdere lengtes met behulp van tussenhouders toegepast te worden.

Vlutters stortkokers milieuvriendelijk

Het storten via Vlutters stortkokers voorkomt ongewenste stofontwikkeling. En dankzij de kunststof uitvoering veroorzaken ze geen geluidsoverlast. Of het nu gaat om dakpannen, bouwpuin, leien, afbraak van dakbedekkingen, grond, zand, cement, huisvuil, granen, kunstmest, pakketpost of stukgoederen; met Vlutters stortkokers gebeurt het storten ervan op de meest milieuvriendelijke manier.

Stortkokers kopen bij Vlutters Tools & Safety

Vlutters’ uitgebreide assortiment van stortkokers en toebehoren maakt het makkelijk om in elke situatie de kokers te gebruiken, zoals met steigerhouder, vensterhouder, dakligger en zelfs met een broekstuk, om zo vanuit meerdere etages het afval te kunnen storten. Neem gerust eens een kijkje in ons aanbod voor alle mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan advies, maatwerk of onderhoud? Neem dan contact op met een van onze experts – wij helpen u graag!

Deel dit bericht: