De ladderliften van Geda zijn de ideale opbouwliften voor alles wat omhoog of omlaag getransporteerd moet worden. Ontdek de verschillende toepassingen en talloze voordelen van de Geda-ladderlift: dé opbouwlift van Vlutters Tools & Safety.

Alles over de Geda-ladderlift

Bij Vlutters Tools & Safety vindt u Geda-ladderliften met diverse toebehoren. De snelle en eenvoudige montage zonder gereedschap, robuuste afwerking, de kleine footprint en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de Geda-ladderlift zijn al tientallen jaren populair bij ambachtslieden uit alle branches. Er zijn niet voor niets al meer dan 85.000 stuks van het traditionele product van Geda verkocht.

De standaard Geda-ladderliften van Vlutters Tools & Safety

Vlutters Tools & Safety heeft diverse soorten standaard Geda-ladderliften in het assortiment. De drie uitvoeringen in de bouwsector zijn:

  • Geda 200 Standaard

  • Geda 250 Comfort

  • Geda 250 Fixlift

Deze liften bestaan uit ladderelementen met een lichtgewicht aluminium lierbok, een slede met valveiligheid en universeel plateau. De ladderelementen van 1 en 2 meter zijn snel en eenvoudig zonder gereedschap te monteren. De bouwlift is voorzien van slappe kabelbeveiliging en een automatisch werkende afslag voor zowel boven als beneden.

Met de speciale accessoires van de Geda-ladderliften kunnen vrijwel alle soorten materialen naar boven naar het dak én in het gebouw worden getransporteerd. De Geda-ladderlift heeft de juiste lastopnamemiddelen voor alle bouwmaterialen en elke toepassing. Dit maakt de ladderlift geschikt voor metselaars, interieurbouwers, dakdekkers, tegelzetters of installateurs – you name it.

De Geda-ladderlift beschikt tevens over:

  • Drie verschillende hefopties

  • Hefsnelheden tot 38 meter per minuut

  • Hefvermogen tot 250 kilogram

In Nederland staat er 230 Volt op het stopcontact. Dit is voldoende stroomaansluiting om materialen tot 250 kilogram te transporteren. Het draagvermogen van de Geda-ladderlift is afhankelijk van het ontwerp van de aluminium ladderdelen, de helling en de lengte van de rail. Alle drie uitvoeringen kunnen worden opgebouwd tot 19 meter. Vanaf 11 meter wordt wel geadviseerd om een ladderondersteuning te gebruiken.

De Geda 250 Comfort en Geda 250 Fixlift worden beide geleverd met verstevigde ladderelementen. Een extra profiel in deze ladderelementen zorgt ervoor dat de ladder de extra 50 kilogram kan dragen ten opzichte van de 200 kilogram-uitvoering.

De Geda-acculadderlift

De Geda-acculadderlift is de nieuwkomer onder de compacte materiaalliften. Deze unieke ladderlift werkt op accu en transporteert alle materialen comfortabel langs de gevel, zonder last te hebben van een kabel die in de weg ligt of in de knoop is geraakt. Deze lift is ontworpen met een ladderfunctie en mag daarom ook als ladder worden gebruikt als de lift niet is gemonteerd. Hierdoor heeft de accu-opbouwlift een maximale hoogte van 10 meter.

De Geda-acculadderlift is een lichtgwicht ladderlift die snel en eenvoudig te installaren is: ideaal voor korte klusjes zoals het installeren van zonnepanelen. Maar ook voor renovatie- of nieuwbouwprojecten, tegelzetters, schilders, kozijnwerkers, timmerlieden, verhuizers of doe-het-zelvers is de Geda-acculadderlift uitermate geschikt, aangezien de toepassingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. De compacte innovatie van Geda, die in minder dan vijf minuten door slechts één persoon kan worden gemonteerd, maakt gebruik van een krachtige 24volt accuaandrijving.

Andere eigenschappen van de Geda-acculadderlift zijn:

  • Hefsnelheid van 15 meter per minuut

  • Maximale masthoogte van 10 meter

  • Hefvermogen van 120 kilogram


Welke Geda-lift kiest u?

Prijstechnisch maakt het niet veel uit of u kiest voor de standaard Geda-lift of de Geda-acculadderlift. De standaard Geda-lift is beter geschikt voor grotere projecten met zwaardere (bouw)materialen; de Geda-acculadderlift is ideaal geschikt voor kleine, korte projecten zoals het installeren van zonnepanelen. Dankzij het lichte gewicht van de Geda-acculadderlift heeft u deze in een mum van tijd op- en afgebouwd.

Geda heeft een breed assortiment in toebehoren zodat elke klant zijn of haar lift het beste kan samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze experts – zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Geda-lift voor uw project.

Geda-ladderlift huren?

Vlutters Tools & Safety verhuurt dakmachines, ladderliften, dakpanverdeler en beveiligingssets. Als professional is bij het werken naar, op en van het dak veiligheid en efficientie noodzakelijk. Door het huren van materieel is een dure aankoop niet nodig.

Deel dit bericht: