Op dinsdag 18 mei gaat het eerste SOPREMA Center open in Arnhem. In deze gloednieuwe vestiging is het complete assortiment dakmaterialen voor platte en hellende daken beschikbaar. Het eerste Nederlandse SOPREMA Center bevat bovendien een bonus voor de dakdekker: in de hightech zinkstraat worden handmatig lengtes tot 4 meter gezet. Direct of de volgende dag leverbaar. Bovendien worden in het state-of-the-art kenniscentrum diverse trainingen georganiseerd.

Complete assortiment dakmaterialen

Bij SOPREMA staat de klant centraal in alles wat we doen. Hoe kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn? Hoe kunnen we hen sneller en efficiënter helpen bij al hun dak- en bouwmaterialen gerelateerde vragen en behoeften? Precies daarop moet het nieuwe SOPREMA Center in Arnhem antwoord bieden. Bij deze bijzondere vestiging vindt u het complete assortiment dakmaterialen voor platte en hellende daken – altijd op voorraad, want dat maakt het makkelijk. U vindt hier alle producten, maar kunt ook bestellingen vanuit onze webshop afhalen. Wilt u dakmaterialen liever bezorgd hebben? Dan bezorgen we ze gewoon op de gewenste locatie, vaak kan dat al binnen één dag.

Hightech zinkstraat

Het eerste SOPREMA Center in Arnhem is ook uitgerust met een hightech zinkstraat waar SOPREMA-medewerkers dakdekkers helpen door zinkprofielen tot 4 meter lengte te zetten. Van maatwerk bakgoot, deklijst, kilgoot tot kraallijsten: alles is mogelijk als maatwerk. Landelijk geldt: vandaag voor 12.00 uur besteld, betekent morgen geleverd. En lokale dakdekkers en installateurs kunnen rekenen op directe levering. Daarmee voorziet SOPREMA in een grote behoefte, want veel dakdekkers kunnen alleen korte stukken zinkprofiel tot één meter binnen hun eigen bedrijf zetten. Langere stukken zijn goed in te plannen en worden tevoren besteld, maar onvoorziene stukken tussen één en vier meter zijn lastiger, want die zijn vaak onvoorzien en kunnen vertraging opleveren. Al dit directe zetwerk gebeurt op basis van een speciaal door de klant geaccordeerde maatwerktekening.

State-of-the-art kenniscentrum

Dakdekkers kunnen in de hightech zinkstaat in Arnhem op elk gewenst moment zink laten zetten. Daarnaast verzorgt SOPREMA in het bijbehorende kenniscentrum diverse technische en commerciële trainingen. Dat doen we samen met onze leverancier Rheinzink. Ervaren en beginnende dakdekkers, installateurs én SOPREMA-medewerkers kunnen hier hun vakkennis verbreden – bijvoorbeeld door de meest voorkomende details te oefenen –, verschillende zinkverwerkingstechnieken aanleren en perfectioneren en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het zinkvak.

Uitbouwen SOPREMA Group

SOPREMA Group is een in 1908 opgericht familiebedrijf op het gebied van isolatie, daglichtsystemen en rookextractiesystemen. In totaal zijn er meer dan 8.000 mensen werkzaam in meer dan 90 landen, op 77 productielocaties, in 18 R&D-centra en 22 trainingscentra binnen SOPREMA Group. Het hoofdkantoor is in het Franse Straatsburg gevestigd. SOPREMA Group heeft een omzet van 3 miljard en is één van de wereldmarktleiders op het vlak van waterdichting en isolatie. De SOPREMA Group heeft in Nederland een leidende positie als ontwikkelaar, producent en distributeur van dakbedekkings- en bouwmaterialen en wil die positie verder uitbouwen. Daar is het eerste SOPREMA Center in Arnhem onderdeel van.

Kom langs in Arnhem

Wilt u meer weten over het eerst SOPREMA Center in Arnhem? Kom langs: Stieltjesweg 25, 6827 BV in Arnhem. Wilt u meer weten? Bel dan direct naar de vestiging op 026 - 388 20 40 of neem contact met ons op.

Deel dit bericht: