Vlutters Tools & Safety is dé specialist voor veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. Met meer dan 100 jaar ervaring voorziet Vlutters Tools & Safety jou van professioneel advies, onderhoud van je materieel én maatwerk bij veiligheidsprojecten. Na de overname van Fons Meeder is Vlutters nu ook jouw specialist voor alle dakdekkersgereedschappen.

Fons Meeder - specialist in dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen

Fons Meeder is al meer dan 40 jaar een specialist in dakdekkersgereedschappen. Sinds 2021 valt Fons Meeder binnen de Soprema Group en dus ook onder de naam Vlutters Tools & Safety. Dit betekent voor jou als klant nu nóg meer producten onder één dak met ons uitgebreide en diepe assortiment.

Uniek totaalpakket – alles onder één dak

Dankzij de overname van Fons Meeder leveren we bij Vlutters Tools & Safety nu een uniek totaalpakket voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kun je bijvoorbeeld je rollen dakbedekking en je gereedschap simpelweg in één webshop kopen. Ons team heeft veel kennis en kunde in huis en we zorgen ervoor dat alle bestellingen binnen Nederland op tijd worden geleverd.

Door deze nieuwe structuur ben je als klant van Vlutters Tools & Safety onder andere verzekerd van:

  • Het grootste assortiment dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen
  • Een uniek totaalpakket voor een concurrerende prijs
  • Toegang tot een veelzijdige webshop
  • Een uitgebreide catalogus met al onze artikelen
  • Lokale demowanden en verkoopwagens
  • Hoogwaardige, uitgebreide service
  • Verhuurvloot en volledige technische ondersteuning vanuit Oldenzaal én Ridderkerk

Extra service dicht bij de klant

En Fons Meeder is niet alleen complementair aan het productassortiment dat Vlutters Tools & Safety verkoopt. Naast producten zetten ze beiden namelijk sterk in op vakkundig advies, en dit ‘dicht’ bij de klant. Klanten van Vlutters Tools & Safety kunnen nu ook gebruik maken van de verkoopwagens (mobiele shops) die voorheen alleen voor relaties van Fons Meeder reden. Met twee vestigingen in Oldenzaal en Ridderkerk staan we nu nog dichter bij de klant. Op deze manier wil Vlutters Tools & Safety de dakdekker als klant nog beter ontzorgen.

Ontdek het aanbod en de service van Vlutters Tools & Safety

Ben jij op zoek naar de meest betrouwbare leveringspartner voor dakdekkersgereedschappen? Dan ben je bij Vlutters Tools & Safety aan het juiste adres! Ontdek het volledige aanbod en de service van Vlutters Tools & Safety op de webshop. Meer informatie ontvangen? Neem contact op via de website en dé veiligheidsspecialist Vlutters helpt je graag met al je vragen.

Deel dit bericht: