Vlutters Tools & Safety heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd om zijn marktpositie binnen de dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen te versterken. En dat is gelukt. Met een uitgebreid handtoolassortiment van maar liefst 1800 verschillende gereedschappen is Vlutters Tools & Safety de perfecte partner. Je leest er alles over in onze blog.

Het handtoolassortiment van Vlutters

Klein handgereedschap, zoals branders, föhnapparatuur voor kunststof dakbedekkingen, kitpistolen en handschoenen zijn essentieel om dakwerkzaamheden kostenbesparend, efficiënt en veilig uit te voeren. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen jouw werkzaamheden altijd doorgaan.

Online webshop, Soprema Centers én mobiele shops

Niet alleen het assortiment van handtools is uitgebreid bij Vlutters Tools & Safety, maar ook onze voorraad en de verkrijgbaarheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk snelheid en efficiëntie is wanneer het gaat om de aankoop van je handtools. Om deze reden hebben we niet alleen een superhandige webshop, maar zijn onze handgereedschappen ook verkrijgbaar op 15 verschillende locaties door heel Nederland én in onze verkoopwagens (mobiele shops). Ieder Soprema Center heeft een uitgebreide demowand met al onze hardlopende handgereedschappen.

Handgereedschappen: onze hardlopers

Ben je onderweg naar je grote klus en kom je erachter dat je je handschoenen bent vergeten? Wil je net gaan starten maar is je brander ineens kapot? Geen zorgen: onze hardlopende handgereedschappen zijn in alle Soprema-vestigingen verkrijgbaar. Door het uitgebreide aanbod én onze grote voorraad is misgrijpen onmogelijk en is er altijd voor ieder wat wils.

Handgereedschappen in onze mobiele shops

Vlutters Tools & Safety beschikt over vrachtwagens die naar klanten rijden en fungeren als mobiele shops. Deze mobiele shops zijn altijd voorzien van onze meest verkochte artikelen en dus ook onze hardlopende handgereedschappen. Onmisbare artikelen zoals gehoorbescherming, helmen, schoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen zijn altijd op voorraad. Op deze manier wil Vlutters Tools & Safety de dakdekker als klant waar mogelijk nóg beter ontzorgen. Interesse? Neem dan contact op met onze verkoop en maak een afspraak.

Vlutters Tools & Safety: alles onder één dak

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen: met Vlutters Tools & Safety heb je als dakdekker, loodgieter of installateur alles onder één dak – snel, efficiënt en dat alles voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek onze webshop of kom langs op één van onze vestigingen. Onze experts zijn je graag van dienst!

Deel dit bericht: