Vlutters Tools & Safety brengt veiligheid op Solar Solutions International 2022

Veilig werken op, van en naar het dak, is voor veel opdrachtgevers een harde eis. In de praktijk blijkt snelheid de boventoon te voeren. Ook in de installatiebranche, wanneer het gaat om het plaatsen van zonnepanelen, zien we de snelheid terugkomen. Hoe sneller de zonnepanelen op het dak liggen, hoe eerder er een natuurlijk steentje bijgedragen kan worden aan duurzame energie.

Zonnepanelen veilig plaatsen

Maar hoe zit dat met veiligheid en het plaatsen van zonnepanelen? Het dakoppervlak kan maar één keer gebruikt worden. Dus of er komt een rij zonnepanelen of er komt valbeveiliging. Vlutters Tools & Safety biedt hierin de oplossing. De meest optimale manier voor het creëren van veiligheid in combinatie met snelheid presenteren we graag.

Soprasafe

Maak kennis met het SopraSafe verankeringssysteem, een veiligheidssysteem dat geheel uit corrosiebestendige materialen bestaat en met de gepatenteerde schokabsorberende valdemper ervoor zorgt dat het systeem geplaatst kan worden op de meest uitlopende dakconstructies.

Als leverancier van steigers, lieren, opbouwliften, ladderliften, aanhangerkranen en aluminium kranen is Vlutters Tools & Safety vertrouwd met een werkhoogte tot 50 meter. Laat u informeren over een efficiënt, snel en veilig transport naar en van het dak.

Bezoek onze stand op Solar Solutions van 12 t/m 14 april!

Bent u nieuwsgiering naar de oplossingen van Vlutters Tools & Safety? Of het nu gaat om permanente valbeveiliging, ankerpunten, ladderliften of persoonlijke beschermingsmiddelen: u kunt met al uw vragen terecht op stand H19.1. Ons team staat voor u klaar!

Schrijf u meteen in en bezoek gratis de meest innovatieve Solar beurs in Expo Haarlemmermeer. Gebruik bij uw registratie de code 'VLUTTERS' voor gratis toegang tot Solar Solutions International.

Zien we u op 12 t/m 14 april 2022 op stand H19.1? Graag tot dan!

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN GRATIS TICKET T.W.V. € 75

Deel dit bericht: