De specialist voor veilig en efficiënt werken op hoogte is klaar voor de toekomst

De veiligheidsspecialist Vlutters Tools & Safety kent een nieuwe bedrijfsvisie met bijbehorende huisstijl, website en mediacampagne. Het bedrijf heeft de bouwprofessional veel te bieden op het gebied van veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. De focus ligt op het totale servicepakket, waarbij het volledig ontzorgen van de bouwprofessional voorop staat. Met deze nieuwe strategie en identiteit is Vlutters Tools & Safety klaar voor de toekomst.


Veiligheid op allerhoogste niveau

Dat ieder mensenleven telt, begrijpt Vlutters Tools & Safety als geen ander. Vlutters ziet het als haar missie om de werkzaamheden van bouwprofessionals veilig te laten verlopen met het juiste materieel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Meer veiligheid betekent immers minder ongevallen, minder schades, een betere werksfeer en een hogere efficiency. Om een compleet dienstenpakket aan te bieden horen daar goede onderhoudsservice, adviezen en ondersteuning van veiligheidsprocessen bij. Alle zaken zijn op elkaar afgestemd om zo de klant naar het hoogste niveau te tillen. De gloednieuwe toekomstvisie van Vlutters Tools & Safety zorgt voor een totale rebranding van het bedrijf.

 


Nieuwe identiteit

De vakman moet op een veilige en efficiënte manier kunnen werken ‘naar’, ‘op’ en ‘van’ het dak. Voor deze drie pijlers kan men rekenen op veiligheidspecialist Vlutters Tools & Safety. “Het nieuwe beeldmerk symboliseert de drie pijlers ‘naar’, ‘op’ en ‘van’. Zoals het logo doet vermoeden staat veilig werken altijd met elkaar in verbinding, vandaar dat de driehoek een prominente positie heeft in het logo en de rest van ons merkverhaal. Met een frisse eigentijdse mediacampagne zullen wij de nieuwe visie van Vlutters weerspiegelen”, aldus Product Manager John van der Haak van Vlutters Tools & Safety. De rebranding gaat samen met de introductie van een nieuwe huisstijl en websit.

 

Zorgeloos dienstenpakket

Vlutters zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden in orde zijn voor de professionals. Of u nu naar, op of van het dak werkt. Naast een groot assortiment aan veiligheidsproducten, dakgereedschap en materieel zet Vlutters de klant centraal met het omvangrijke dienstenpakket. Denk hierbij aan:

  • Werken NAAR het dak toe. Vlutters helpt u om fysiek zwaar werk te verlichten en efficiënter te werken. Dit doen we onder andere door advies te geven bij de aanschaf of het verhuren van dakgereedschap, dakmachines, goederenliften en aluminium aanhanger- en autokranen.
  • Werken OP het dak: Veiligheidssituaties op het dak worden voor u en uw opdrachtgever in kaart gebracht. Indien gewenst kan Vlutters de montage en het onderhoud van de valbeveiliging voor u verzorgen.
  • Werkzaamheden VAN het dak af: Jaarlijkse keuring en onderhoud van uw kraan, goederenlift en elektrisch gereedschap wordt door Vlutters voor u in de gaten gehouden. Een defecte machine? Als klant kunt u 24/7 een beroep doen op de technische dienst. Zo hoeft het werk nooit stil te staan.

Kortom: Vlutters is de specialist voor veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak.

Deel dit bericht: