"Sneller en veiliger aan de slag"

 

Als dakdekker wilt u zo snel mogelijk aan de slag op het dak. Eerste stap is het bestellen van materiaal. De leveranciers komen keurig volgens planning langs. Ze zetten al het dakmateriaal netjes voor de gevel. Op de begane grond: dat is normaal. Maar toch gaat het daar al fout. Dakmateriaal hoort op het dak, niet op de begane grond. Gelukkig biedt Vlutters Tools & Safety hierin dé oplossing.

 

Naar, op en van het dak: veiligheid voorop

“Want dan begint standaard de grote verhuizing, omdat al die rollen en/of dakpannen naar boven gesjouwd moeten worden. Dat gaat altijd in kleine beetjes, met de lift”, weet Marcel Bovens, productspecialist Hellend Dak bij Royal Roofing Materials. “Of zelfs op de schouder, de ladder op, met alle risico’s van dien. Na vele uren, soms dagenlang geploeter later moet het eigenlijke dakwerk nog beginnen”, zo somt hij de nadelen op van de traditionele manier van werken..

 

Veel tijdverlies door al het gesjouw tegenover tijdwinst door een paar uur kraanhuur

 

Een autokraan huren als basis voor veiligheid

Al die stappen kan de dakdekker nu overslaan, stelt Marcel. Daarbij komt kijken dat het ook nog eens efficiënter en goedkoper kan. Hoe? “Met een autokraan, te huur voor 85 euro per uur.” Duur? Bovens: “Het sommetje is snel gemaakt: veel tijdverlies door al het gesjouw tegenover tijdwinst door een paar uur kraanhuur. En dat terwijl de schaarste aan medewerkers alleen maar toeneemt, waardoor men juist efficiënt met tijd moeten omgaan. Met een kraan zijn er minder handen nodig, de lichamelijke belasting is enorm veel lager en het werk kan sneller uitgevoerd worden.”

 

Uitbreiding verhuurassortiment: de autokraan

“Iedere keer als de dakdekker dit sommetje maakt komt de kraan er dus beter uit, of het nou gaat om een hellend of een vlak dak. Na een paar veilige hijsbewegingen staat alles op het dak en kan de dakdekker meteen aan het werk.” De autokraan is een nieuwe aanvulling op het Royal-huurassortiment, dat bestaat uit onder andere RSS Valbeveiligingsset Hellend dak, een dakpannenverdeler en een ladderlift.

 

Huur de AMAK 60 autokraan bij Vlutters Tools & Safety

Onderstaande autokraan is te huur. Daarnaast hebben in ons verhuurassortiment nog verschillende dakmachines en dakrandbeveiliging

De AMAK 60 heeft een hijsvermogen tot maximaal 1.800 kg.

AMAK 60 autokraan - verhuurservice Vlutters

Direct een autokraan huren?

U kunt rechtstreeks een autokraan huren of prijzen opvragen. Naast autokranen verhuren we ook diverse aanhangerkranen.

Bekijk alle AMAK autokranen

Deel dit bericht: